0723-506554

Konferens i Sala

Planerar du en konferens i Sala? Svartbäck Gårds natursköna läge med skogen runt knuten ger lugn och ro för er att fokusera!

Med oss som konferensarrangör får ni en egen matmor och konferensvärdinna som genom sitt personliga engagemang ser till att er konferens med aktivitet i Sala blir till ett positivt minne för alla deltagare. Gårdens omgivningar och närheten till Sala ger mycket goda möjligheter till upplevelser eller sammansvetsande aktiviteter till er konferens. I samma by som oss ligger Salas välrenommerade 27-håls golfklubb (som har mycket fina längd-skidspår vintertid) och på gården erbjuder vi många spännande saker såsom Murder Mystery-middagar, femkamp och vilt-spårning (länka till aktivitetssidorna).

Konferensrum på gården

För den som letar efter konferensrum i Sala har vi olika spännande alternativ. Förutom såklart ett vanligt konferensrum med all modern teknik såsom wifi, stor skärm och olika möjligheter till sittningar - varför inte ta eftermiddags-passet i det stora växhuset som har allmoge-soffa och sköna korgstolar att mysa ned sig i. Det gamla hönshuset har inretts som utomhus-bar under tak med loungemöbel för skönt häng. Såklart har alla platser på den stora gården uppkoppling via trådlöst nätverk och det finns gott om konferens-props såsom Sharpie-pennor, skiss-block och annat kreativt material som kan behövas under workshops. Läs mer om de olika lokalerna på gården.

Konferensaktiviteter i Sala

Samtliga konferenslokaler är ytterst trevliga och samtidigt som du kan njuta av flera roliga saker att göra på området finns även härliga utflyktmål i närområdet för en lyckad konferens med aktivitet i Sala. Vid Järndammen finns goda fiskemöjligheter mot fiskekort och vi lånar ut utrustning. Gårdens femkamp är legendarisk med stångstöttning, hammer-time, stapla-högst-ved-hög-vinner, för att nämna några. Sala Silvergruva är ett populärt inslag som utflyktsmål under en konferens eller en tur in till Sala för att uppleva småstadens charm eller uppleva den västmanländska naturen från MTB-sadeln eller vandra längs gruvans många vattensystem.

Tveka inte att kontakta oss för att veta mer om hur vi kan skräddarsy erat konferenspaket i Sala med konferensrum, förtäring och upplevelser. Om ni önskar hjälp med workshopledning eller bjuda in inspirerande talare bistår vi gärna med det.

Välkomna!


Utflykter och upplevelser i gårdens regi

Svartbäck Gård är en charmig och genuin gård för kick-off med jobbet i avskilt och lugnt läge nära friluftsaktiviteter. Vi erbjuder paketerade konferensaktiviteter inom outdoor såsom cykling, vandring och paddling och alltid med en gourmet-twist. Alla konferensaktiviteter finns listade här.
Cykla grysväg i Ölstabrändan med gourmet-twist

Med cykel på grusvägar och stigar

Ölstabrändan runt med gourmet-twist

Cykelutflykten runt naturreservatet Ölstabrändan utgår från Svartbäck Gård. Eran picknick är packad från bondköket och kaffetermosen och kakan från matmor väntar i cykelkorgen. Turen tar er längs grusvägar och större stigar genom orörd skog med små avstickare såsom till nedslagsplatsen för Lansenplanet. Turen är 1.4 mil lång och passar även barn Läs mer

GlamHajk 48 timmar

Vandra Gruvdamsrundan

GlamHajk 48 timmar

Ett tvådagars äventyr med guldkant i de djupa skogarna runtomkring gruvstaden Sala. För dig och ditt kompisgäng eller kickoff med jobbet. Följ med Svartbäck Gård på natur- och gourmetupplevelse all inclusive runt spännande  Gruvdamsrundan. Dagtid har ni med er härlig picknick under er outdoor-upplevelse och kvällstid dukas det för gourmetmiddag i bondköket. Ni sover skönt på gården som är er bas för hajken. Läs mer

Middag och mysterium

Middag & mysterium

Tabberaset i Svartbäck

Tabberaset i Svartbäck. Boka middag för mindre sällskap med spännande mordmysterium att lösa!

Vem är mördare? Vem kan man lita på? Nu kan du tillsammans med en grupp vänner eller kollegor uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter en god middag på en allmogegård i skogarna utanför Sala.

Ni kommer att få uppleva en spännande kväll med att lösa en mordgåta genom lyssna på varandras alibi, hitta ledtrådar och följa eran inre Hercule Poirot.

Pris: 450 sek per person, dryckespaket finns att välja som tillval. Anpassat för 8 personer.