Kontakt: 0723-506554

Byt ut kontorslandskapet mot en lugnare plats.
Konferera med naturen nära på Svartbäck Gård.

Kick-off, konferens och teambuilding i naturnära miljö

Platsen för team som önskar arbetsro och rekreation 

Svartbäck Gård är perfekt för teambuilding där mindre företag önskar kombinera konferens med en aktiv vistelse för deltagarna. Unna er återhämtning och att ladda batterierna hos oss på Svartbäck samtidigt som ni kan arbeta tillsammans antingen under bar himmel eller i våra genuina lokaler. Svartbäck kan ta emot sällskap upp till 17 personer. 

När ni vill ta paus från erat kreativa arbete och bara umgås erbjuder vi flera olika outdoor aktiviteter såsom tex cykeluthyrning och vandring samt mat- och dryckupplevelser.

Konferenspaket

Prisexempel

Ett färdigt paket som beskrivet här kan även anpassas utifrån behov och önskemål. Maila eller ring för frågor och vi tar fram ett skräddarsytt paket för er kick-off eller konferens.

Vi kan ta emot större sällskap upp till 17 personer genom att kombinera Svartbäck Gård med vår granngård Albäck

Konferenspaket 8 personer i 3 dagar
Totalt 25 000 sek

Boende
9 000 SEK
Konferensrum
6 000 SEK
Mat, fika och dryck
8 000 SEK
Utflykt/transport
2 000 SEK
Tillval tex cyklar, femkamp, digitala promenadkartor
gratis
Konferenspaket

Boende, måltider och aktiviteter

Omgiven med vackra öppna landskap och djupa skogar att utforska är gården perfekt för att kunna arbeta i lugn och ro utan störningsmoment samtidigt som det finns många spännande och roliga aktiviteter att göra tillsammans eller på egen hand. Gårdens utbud av mat är brett och matmor ser till att er vistelse blir energifylld och anpassad till era behov.

Ni kan välj att ha hela vistelsen på gården eller göra utflykter i det spännande närområdet runt Sala och uppleva historia eller unik natur.

Nedan finns beskrivning av vårat konferenspaket som går att anpassa utifrån era behov och önskemål.

Dag 1

Incheckning, fika, workshop & kvällssupé med femkamp

En tre-dagars konferens börjar med förmiddagsfika vid ankomst. Alla får sina rum tilldelade och tid för att landa på gården. Erat första arbetspass börjar utifrån egen agenda.

Dagens lunch serveras utifrån säsong och matmor anpassar. Ofta serveras lokalproducerat och inspiration hämtas från gårdens kokbok.

Kvällen avslutas med enklare middag i det gamla bondköket eller grillning utomhus under sommarhalvåret. Om man vill umgås och göra något roligt tillsammans finns femkamp på gården som passar de flesta leksugna.

Dag 2

Bondfrukost, kreativt arbete inne eller ute och pizzafrossa som avslut

Dag 2 inleds med frukost som matmor dukar fram i bondköket som avnjuts i matsalen. Därefter har ni dagens första arbetspass som kan hållas innomhus i ändamålsenliga lokaler med bra uppkoppling, olika möjligheter till sittningar och whiteboards och annat som kan behövas för erat kreativa arbete. Önskar ni ha arbetspasset utomhus finns flera möjligheter till det i tex det gamla hönshuset eller i växthuset eller varför inte som en walk and talk på någon av de rundor som finns förberedda runt gården.

Lunchen serveras antingen i form av picknick om teamet har valt att arbeta utomhus eller i anslutning till erat konferensrum. Middag dag 2 finns fler menyer att välja på och pizzafrossa brukar vara populärt. Dagen avslutas framför brasa antingen innomhus i salongen eller ute vid gårdens mysiga grillplats med sköna bänkar och filtar.

Dag 3

Yoga, arbetspass med gruvutflykt, picknick & afternoon tea

Dag 3 inleds med yogapass för de som önskar och frukost serveras därefter i bondköket av matmor.

Arbetspasset bestäms utifrån era behov men kan antingen göras i gårdens konferensrum eller som en utflykt till någon av Salas många fina historiska platser såsom Silvergruvan eller Sätrabrunn kurort. Om teamet ska åka iväg över dagen skickar matmor med matsäck och kaffetermosar.

Eran sista dag på gården avslutas på eftermiddagen med afternoon tea då ni kan passa på att summera er konferens samtidigt som ni avnjuter gårdens bakverk.

Till Bokningsförfrågan

Boka
Att göra

Lätt att aktivera sig

Det finns många möjligheter till att aktivera sig på och runt gården och här är ett axplock. Det finns cyklar att låna och  färdiga promenadstråk att enkelt följa via Strava.

Promenera eller springa på egen hand

För de som vill finns fina promenadvägar och stigar runt gården som passar fint för en benstreckare som inledning på dagen eller som löprunda mellan arbetspassen. 

Golf på sommaren eller skidor på vintern

Sala Heby Golfklubb ligger ett stenskast från gården och vintertid är det mycket fina spår. April till oktober erbjuder klubben pay and playspel. 

SPA och vedeldad panormabastu

För de som vill finns tillval att boka i form av SPA och panoramabastu på granngården Albäck. Kostand för SPA är 1 900 sek per tillfälle