0723-506554

Konferens nära Stockholm

Svartbäck Gård vänder sig till dig som uppskattar möten i hemtrevlig miljö, med god mat, vänlig personal och med lugn närmiljö med natursköna områden runt omkring dig. Vi erbjuder konferens nära Stockholm för 949 kronor/person och dag, inklusive möteslokal och förtäring. Byt ut city-kontoret mot en lugnare plats och boka er nästa konferens en timme från Stockholm hos oss på Svartbäck Gård mitt i de Västmanländska skogarna.

Konferensboende nära Stockholm

Vi har utvecklat ett unikt konferenskoncept med vällagad mat och en avkopplande miljö i avskildhet med all inclusive konferensboende utanför Stockholm. Gården har många olika typer av lokaler för grupper runt 8 personer som vill kunna växla mellan olika arbetsformer både ute och inne. Våra lokaler är funktionella och omgärdas av gårdens fina allmoge miljö. Börja dagen i Lillstugans konferensrum som inretts i det gamla bondköket, ta lunchen ute vid den stora grillen, använd växthus och puben i hönshuset för breakout sessions i mindre grupper och återsamlas på altanen för eftermiddagens sammanfattning. Inför middagen kan en aperitif avnjutas i den gamla välhållna matkällaren för att sen fortsätta med middag i storstugans matsal.

Gruppaktiviteter

Svartbäck Gård och Sala har mycket erbjuda för den som önskar gruppaktiviteter nära Stockholm och vi paketerar ihop det ni önskar inom tex naturupplevelser såsom svamp-promenader eller vilda-djur-spaning, småstads-shopping, utomhus-SPA eller outdoor-äventyr. Hos oss finns utrustning att låna för fiske eller femkamp. Sala Silvergruva är ett populärt inslag som utflyktsmål under en konferens eller en tur in till Sala för att uppleva småstadens charm eller uppleva den västmanländska naturen från MTB-sadeln eller vandra längs gruvans många vattensystem.

Välkomna!


Utflykter och upplevelser i gårdens regi

Svartbäck Gård är en charmig och genuin gård för kick-off med jobbet i avskilt och lugnt läge nära friluftsaktiviteter. Vi erbjuder paketerade konferensaktiviteter inom outdoor såsom cykling, vandring och paddling och alltid med en gourmet-twist. Alla konferensaktiviteter finns listade här.
Cykla grysväg i Ölstabrändan med gourmet-twist

Med cykel på grusvägar och stigar

Ölstabrändan runt med gourmet-twist

Cykelutflykten runt naturreservatet Ölstabrändan utgår från Svartbäck Gård. Eran picknick är packad från bondköket och kaffetermosen och kakan från matmor väntar i cykelkorgen. Turen tar er längs grusvägar och större stigar genom orörd skog med små avstickare såsom till nedslagsplatsen för Lansenplanet. Turen är 1.4 mil lång och passar även barn Läs mer

GlamHajk 48 timmar

Vandra Gruvdamsrundan

GlamHajk 48 timmar

Ett tvådagars äventyr med guldkant i de djupa skogarna runtomkring gruvstaden Sala. För dig och ditt kompisgäng eller kickoff med jobbet. Följ med Svartbäck Gård på natur- och gourmetupplevelse all inclusive runt spännande Gruvdamsrundan. Dagtid har ni med er härlig picknick under er outdoor-upplevelse och kvällstid dukas det för gourmetmiddag i bondköket. Ni sover skönt på gården som är er bas för hajken. Läs mer

Middag och mysterium

Middag & mysterium

Tabberaset i Svartbäck

Tabberaset i Svartbäck. Boka middag för mindre sällskap med spännande mordmysterium att lösa!

Vem är mördare? Vem kan man lita på? Nu kan du tillsammans med en grupp vänner eller kollegor uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter en god middag på en allmogegård i skogarna utanför Sala.

Ni kommer att få uppleva en spännande kväll med att lösa en mordgåta genom lyssna på varandras alibi, hitta ledtrådar och följa eran inre Hercule Poirot.

Pris: 450 sek per person, dryckespaket finns att välja som tillval. Anpassat för 8 personer.