0723-506554

Konferens med övernattning

På Svartbäck Gård frågar vid dig vad du önskar dig på ditt nästa långmöte för ledningsgruppen, eller teamet. Utifrån dina behov och syfte med att samla er på ett ställe och stanna lite längre med en eller flera övernattningar anpassar vi ett upplägg som uppfyller syftet med vistelsen. Du får ett paket med precis det som ni behöver för att nå målet med att åka iväg från kontoret några dagar. 

Vårat löfte till dig är att få det bästa tänkbara vistelse som är meningsfullt precis där ni befinner i er er resa eller process. Lugnet på gården och naturen runt omkring kommer ge er kreativt space och arbetsro för att färdas framåt i era processer.  Era upplevelser för mind, kropp och gom via gourmet måltider och aktiviteter kommer få er att växa som människor och som team. 

Ring mig för att boka er nästa konferens med övernattning!

Mötesrum ute och inneArbeta inne eller uteSpåna tillsammans och kom framåtArbetsro så som du vill ha denMånga platser för vila och jobb
Vad finns att tillgå?

Fakta mötesrum, sovrum och köket

Hos oss finns alla grundläggande mötesfaciliteter såsom mötesrum med teknik och utrustning i form av stora skärmar för att visa presentationer, bra uppkoppling och whiteboards på hjul för flexibilitet.

Mötas

Mötesrum med känsla 

Mötesrummet på Svartbäck Gård är från början ett bondkök där de gamla detaljerna är bevarade. Ni hämtar erat kaffe vid bakugnen och tekniken är varsamt integrerad i den rustika inredningen. 

Möbleringsalternativ:

  • Konferenssittning med ett stort långbord för 8 personer. 

  • 2 bord för 4 personer vid varje för grupparbete.

I rummet finns:

  • Två whiteboards på hjul med baksida som anslagstavla samt pennor och häfsttift. Pennor i många färger.

  • Stor väggfast skärm (Samsung Frame).

  • Wifi

  • Post-it, skrivblock, pennor, kreativt material såsom färgat papper, Sharpie-pennor, färg, penslar och "pyss-material" för kreativa workshops.

Vila

Sovrum med hemmakaraktär  

Alla rum på gården är inredda för opitmal vila och hemmakänsla. Detta är så långt ifrån hotellkänsla man kan komma.

I Lillstugan finns två nyrenoverade sovrum med enkelsängar och i Storstugan finns tre dubbelrum där ett har kakelugn och ett annat har japanska sjögräsmattor. 

Gården har plats för fem personer i varsitt enkelrum eller plats för 10 personer som delar rum. Vid större sällskap kan ytterligare tre dubbelrum ordnas på granngården 500 meter bort.

Njuta

Mat för alla sinnen

Maten på Svartbäck Gård anpassas helt efter era behov av energipåfyllnad och matpreferenser. Ni kan äta ute eller inne och välja fritt om det ska vara som picknick vid utflykt, tre-rätters middag eller grillkväll på gården.

Vissa av våra menyer såsom Pizzafrossa passar också utmärkt som teamaktivitet och laga mat tillsammans. Alla får namnge sin egen pizza och vara kreativa i köket.