0723-506554

Lillstugan - Blå rummet

Blå rummet - Nyrenoverat tvåbäddsrum med egen ingång och badrum.

Lillstugans boende på Svartbäck Gård är ett naturnära B&B med outdoor äventyret runt knuten. Blå rummet i Lillstugan är nyrenoverat och trivsamt möblerat med två singelsängar, nattduksbord och skrivbord vid fönstret. Rummet har två fönster med fint ljusinsläpp och du har badrum i anslutning till rummet. Till rummet finns egen ingång från gården med parkering precis utanför dörren.

Stugan har har ett avskilt och lugnt läge där du har tillgång till uteplats och grill. Badrum med dusch finns och sänglinne och handduk samt frukost ingår i priset. Rummet har inte tillgång till kök men det finns kyl och frys samt kokplatta och mirco för enklare matlagning. Om så önskas kan middagar beställas i förväg från husmor köket i Stora huset, se menyer eller hör av dig till mig så tar jag fram menyförslag utifrån dina önskemål. I Lillstugan finns även det gamla köket inrett som konferensrum och lounge för gäster att tillgå för att inta måltider, läsa en bok eller bara hänga.

Välkommen att boka detta charmiga boende i Lillstugan på naturnära Svartbäck Gård, 15 minuter från Sala eller 70 minuter från Stockholm. Maila eller ring för att boka.

Frukost

Frukostpaket ingår och tillgång till kaffe/the.

WiFi

Wifi ingår för boende i stugan.

Egen parkering

Parkering precis utanför stugan för en eller två bilar.

Blå rummet
Blå rummet i bilder

Arbeta ostört, vila i naturen eller aktiv semester

I Lillstugans blå rummet bor du bekvämt med arbetsplats vid fönster med utikst mot den gröna omgivningen för produktiva dagar vid datorn eller många olika platser på gården för ett träningspass. Du väljer vad din vistelse hos oss ska innehålla - valen är många och det är ditt!
Hundar är välkomna!Läshörna i Lillstugans gamla kök

Boka din nästa semester nu

Boka
Att göra

Många outdoor-aktiviteter att välja på

Vi har nära till friluftsaktiviteter såsom MTB-leden Knektleden, Sala Silvergruva med nedstigning, vandringsleder i olika längd och svårighetsgrad 36-håls golfbana, kanotpaddling i gruvans omfattande vattensystem, för att nämna några.

Vi har olika paket för dig som önskar boka en helhetsupplevelse med utrustning, matsäck, transport och guide. Fler aktivitets-paket finns att boka här.

Knektleden (Fotograf: Daniel Watkinson)

MTB i gruvmiljö

Knektleden

Charmig MTB-led i det gruvhistoriska landskapet vid Sala Silvergruva. Bansträckningen är 7 km. Svartbäck Gård kan ordna med transport till ledens startpunkt, matsäck och bistå med kartor och guide. Nya välskötta mtb-cyklar lämpliga för nybörjare finns att hyra om du inte tar med din egna hoj.

Paketerbjudande med all inclusive övernattning, cykling och helpension. Läs mer

Gruvdamsrundan (Fotograf: Jonas Bilberg )

Vandring

GlamHajk 48 timmar runt Gruvdamsrundan

Leden passar utmärkt för dig som vill uppleva en blandning av idyllisk landsbygd, vacker natur och fascinerande historia. Du kan vandra leden i sin helhet 26 km eller dela upp den i etapper. Svartbäck Gård har paketerbjudandet GlamHajk för dig som önskar vandra Gruvdamsrundan med guldkant. I paketet ingår boende, mat och vandring samt transport och guide i ett och samma pris. Läs mer

Längs kanalerna

Paddla i gruvans vattensystem

Silvergruvans omfattande vattensystem av kanaler och dammar lämpar sig väl för ett äventyr i kanot. Svartbäck Gård hyr ut uppblåsbar kanot som lätt kan transporteras och läggas i vid olika platser där du som gäst önskar börja din kanottur. I paketet ingår kanot för två personer, paddlar, flytväst, picknick och transport till startplats och upphämtning.

Pris 1 200 kr för en heldags hyra inklusive transport, utrustning och matsäck. Lämpligt för två vuxna personer eller en vuxen och två barn.

Flytväst för hund kan också hyras.