Kontakt: 0723-506554

Lillstugan - Blå rummet

Blå rummet - tvåbäddsrum med egen ingång och badrum. 

Lillstugans boende på Svartbäck Gård är ett naturnära B&B med outdoor äventyret runt knuten. Blå rummet i Lillstugan är nyrenoverat och trivsamt möblerat med två singelsängar, nattduksbord, liten matplats samt garderob. Rummet har två fönster med fint ljusinsläpp och du har eget badrum i anslutning till rummet. Till rummet finns egen ingång från gården med parkering precis utanför dörren.

Stugan har har ett avskilt och lugnt läge där du har tillgång till uteplats och grill. Egen dusch finns för boende i Blå rummet. Sänglinne och handduk samt frukost ingår i priset. Rummet har inte tillgång till kök men det finns kyl och frys samt kokplatta och mirco för enklare matlagning. Om så önskas kan middagar beställas i förväg från köket i Stora huset, se menyförslag

Välkommen att boka detta charmiga boende i Lillstugan på naturnära Svartbäck Gård, 15 minuter från Sala. Maila eller ring för att boka.

Frukost

Frukostpaket ingår och tillgång till kaffe/the

WiFi

Wifi ingår för boende i stugan

Egen parkering

Parkering precis utanför stugan för en eller två bilar.

Till Bokningsförfrågan

Boka
Att göra

Många outdoor-aktiviteter att välja på

Lillstugan på Svartbäck Gård ligger nära friluftsaktiviteter såsom MTB-leden Knektleden, Sala Silvergruva med nedstigning, vandringsleder i olika längd och svårighetsgrad 36-håls golfbana, kanotpaddling i gruvans omfattande vattensystem, för att nämna några.

Vi har olika paket för dig som önskar boka en helhetsupplevelse med utrustning, matsäck, transport och guide. Fler aktivitets-paket finns att boka här.

Knektleden (Fotograf: Daniel Watkinson)

MTB i gruvmiljö

Knektleden

Charmig MTB-led i det gruvhistoriska landskapet vid Sala Silvergruva. Bansträckningen är 7 km. Svartbäck Gård kan ordna med transport till ledens startpunkt, matsäck och bistå med kartor och guide. Nya välskötta mtb-cyklar lämpliga för nybörjare finns att hyra om du inte tar med din egna hoj. 

Paketerbjudande med all inclusive övernattning, cykling och helpension. Läs mer

Gruvdamsrundan (Fotograf: Jonas Bilberg )

Vandring

GlamHajk 48 timmar runt Gruvdamsrundan

Leden passar utmärkt för dig som vill uppleva en blandning av idyllisk landsbygd, vacker natur och fascinerande historia. Du kan vandra leden i sin helhet 26 km eller dela upp den i etapper. Svartbäck Gård har paketerbjudandet GlamHajk för dig som önskar vandra Gruvdamsrundan med guldkant. I paketet  ingår  boende, mat och vandring samt transport  och guide i ett och samma pris. Läs mer

Längs kanalerna

Paddla i gruvans vattensystem

Silvergruvans omfattande vattensystem av kanaler och dammar lämpar sig väl för ett äventyr i kanot. Svartbäck Gård hyr ut uppblåsbar kanot som lätt kan transporteras och läggas i vid olika platser där du som gäst önskar börja din kanottur. I paketet ingår kanot för två personer, paddlar, flytväst, picknick och transport till startplats och upphämtning.

Pris 1 200 kr för en heldags hyra inklusive transport, utrustning och matsäck. Lämpligt för två vuxna personer eller en vuxen och två barn.

Flytväst för hund kan också hyras.