Kontakt: 0723-506554

All inclusive i naturen

Meningsfulla möten i lugn och kreativ miljö

På Svartbäck Gård frågar vid dig vad du önskar dig på ditt nästa möte, konferens, ledningsgruppsmöte eller team-aktivitet. Utifrån dina behov och syfte med att samla ditt team anpassar vi ett upplägg som möter syftet med vistelsen. Du får ett paket med precis det som ni behöver för att nå målet med att åka iväg från kontoret några dagar. 

Vårat löfte till dig är att få det bästa tänkbara vistelse som är meningsfullt precis där ni befinner i er er resa eller process. Lugnet på gården och naturen runt omkring kommer ge er kreativt space och arbetsro för att färdas framåt i era processer.  Era upplevelser för mind, kropp och gom via gourmet måltider och aktiviteter kommer få er att växa som människor och som team. 

Arbeta inne eller uteSpåna tillsammans och kom framåtArbetsro så som du vill ha den
Vad finns att tillgå?

Fakta mötesrum, sovrum och köket

Hos oss finns alla grundläggande mötesfaciliteter såsom mötesrum med teknik och utrustning i form av stora skärmar för att visa presentationer, bra uppkoppling och whiteboards på hjul för flexibilitet.

Mötas

Mötesrum med känsla 

Mötesrummet på Svartbäck Gård är från början ett bondkök där de gamla detaljerna är bevarade. Ni hämtar erat kaffe vid bakugnen och tekniken är varsamt integrerad i den rustika inredningen. 

Möbleringsalternativ:

  • Konferenssittning med ett stort långbord för 8 personer. 

  • 2 bord för 4 personer vid varje för grupparbete.

I rummet finns:

  • Två whiteboards på hjul med baksida som anslagstavla samt pennor och häfsttift. Pennor i många färger.

  • Stor väggfast skärm (Samsung Frame).

  • Wifi

  • Post-it, skrivblock, pennor, kreativt material såsom färgat papper, Sharpie-pennor, färg, penslar och "pyss-material" för kreativa workshops.

Vila

Sovrum med hemmakaraktär  

Alla rum på gården är inredda för opitmal vila och hemmakänsla. Detta är så långt ifrån hotellkänsla man kan komma.

I Lillstugan finns två nyrenoverade sovrum med enkelsängar och i Storstugan finns tre dubbelrum där ett har kakelugn och ett annat har japanska sjögräsmattor. 

Gården har plats för fem personer i varsitt enkelrum eller plats för 10 personer som delar rum. Vid större sällskap kan ytterligare tre dubbelrum ordnas på granngården 500 meter bort.

Njuta

Mat för alla sinnen

Maten på Svartbäck Gård anpassas helt efter era behov av energipåfyllnad och matpreferenser. Ni kan äta ute eller inne och välja fritt om det ska vara som picknick vid utflykt, tre-rätters middag eller grillkväll på gården.

Vissa av våra menyer såsom Pizzafrossa passar också utmärkt som teamaktivitet och laga mat tillsammans. Alla får namnge sin egen pizza och vara kreativa i köket.

JA, jag vill boka mitt meningsfulla möte

Boka meningsfullt möte
Matmor, matte, värdinna och facilitator

Jag, Viktoria är er värdinna på gården och står för paketering av er vistelse från menyer och mötesupplägg till upplevelser och aktiviteter. Om ni önskar kan jag även facilitera mötesmoment under erat arbete.

Jag är en en mycket erfaren facilitator av workshops och på min gård Svartbäck hjälper jag mindre team och ledningsgrupper som önskar arbeta ostört. Jag står för förberedelse av arbetspassen ni behöver och håller processen enligt plan så ni kan fokusera på det kreativa och komma framåt mot era mål.

Ibland behöver en grupp hjälp utifrån att hålla den röda tråden under möten och kreativt arbete. Som projektledare under 25 år i Stockholm har jag samlat på mig många, många verktyg, metoder och erfarenheter i att förbereda och leda workshops och olika arbetsprocesser där en grupp ska antingen starta något nytt eller komma framåt med pågående projekt. Agila metoder såsom sprintplanering, grooming och retors är några exempel på sådant som jag kan stötta er med under er vistelse hos oss.

Om ni behöver en facilitator för gruppövningar eller workshops  är jag med mina många år inom byråvärlden i Stockholm fulladdad med både roliga och effektiva metoder för att stötta er i erat arbete och både pusha och locka er framåt mot era mål. Önskas ni att bjuda in talare eller inspiratörer till er konferens eller kick-off på gården har vi ett "stall" av omtyckta superstars inom coachning, personligt ledarskap, agila team, energiboosting för grupper, mm. 

Ta hjälp av mig under er konferens! Hör av er så berättar jag mer och syr ihop erat nästa möte precis så som ni vill ha det.